Jan 3, 2011

Typical Indonesian Cuisine Bajigur


1. pandanus leaf = 2
2. Salt = to taste
3. pieces of bread = taste
4. coffee powder 2 tablespoons =
5. granulated sugar = 125 grams
6. brown sugar = 250 grams
7. fro = 150 grams
8. = 800 ml coconut milk
9. water = 350 ml

B. Cooking Guide Bajigur The Gradual Namely:

1. mix brown sugar, granulated sugar, salt, pandan leaves and water
2. simmer until completely boil and then removed and filtered
3. apart fro each into two parts
4. coconut milk and kolangkaling enter into the sugar mixture
5. simmer again until kolang-kalingnya mateng
6. served in a cup or glass with a piece of bread and a little coffee powder

-----

Additional:
Recipes Bajigur and all other kitchen recipes are kosher. Get a lot of other secretrecipes in this free Organisasi.Org site free of charge just for you. Use the search feature available on this site to look for other recipes such as Traditional Beverageserving various vegetable dishes, chili, side dishes, cake, pastries, drinks, snacks,etc.. You can also participate send your recipe to this site. Good cook, eat and enjoyBajigur.

No comments:

Post a Comment