Dec 29, 2010

Cake getuk / Gethuk Lindri Indonesian special food



Food recipes to make cooking a cake getuk lindri / Gethuk lindri adelicious, delicious, tasty, tasty and nutritious (wet cake) recipe isas follows:

A. Materials Required Between Other:

1. Refined sugar = 250 grams or 1 / 4 kg
2. = quarter tablespoon vanilla
3. Cassava = 1 kilogram
4. = to taste Grated Coconut
5. Salt = to taste
6. Food Dyes = taste
7. Condensed = 1 cup coconut milk

B. Cooking Equipment Required Between Other:

1. Milling getuk
2. Tools for grinding cassava as a mortar or mill.

C. By Cooking Method Guide Gradual Namely:

1. Steam until cooked cassava
2. Dispose of fibers in the middle and then pounded into powder.
3. Give powdered sugar to taste.
4. Enter the vanilla and coconut milk until the batter is limp.
5. Give coloring to taste to taste as long as it is safe for food.
6. Enter into the mill getuk and cut every 5 or 6 cm.
7. Give the taste of coconut on top.

Enjoy!

No comments:

Post a Comment