Dec 29, 2010

Martabak India ( from india )


Leather Material:

Wheat flour 500 grams

Rice flour 100 grams

Vegetable Oil 30 milliliters

Salt to taste

Hot Water 150 milliliters


How to prepare:

- Combine all ingredients

- Knead until smooth and the dough into 10 parts


Material Content:

Chop meat beef / lamb 250 grams

Potatoes are boiled and sliced 250 gram dice

Was boiled peas 250 grams

Onion leaves 250 grams

Chicken Eggs 10 grains

Bumbu Gule ready to use / in 1 packet packaging


How to prepare:

- Combine all above ingredients (except eggs)

- Saute the ingredients that are mixed


How to Make Martabak:

- Take 1 portion dough skin, then gyre-gyre until thin (optional)

- Heat a flat frying pan over with a little oil (about 50 milliliters)

- In the meantime, prepare the contents martabak: Beat 1 egg, add 4 tablespoons ofthe contents that have been sauteed.

- Shake and pour over the skin that is being heated.

- Fold the frying pan while still on top

- Fry until cooked earlier material and the colors look a bit brownish.

- Martabak India is ready to serve. Ama Serve pickled cucumber and chilli sauce .

No comments:

Post a Comment