Dec 29, 2010

Tempura - Traditional Japanese Food

Tempura diverse materials. Here, lotus root, and broccoli.

* Materials: (2 persons), Lotus Root, about 10 cm 1 / 4 broccoli west a little flour

* Fried tempura flour:

- 1 / 2 chicken eggs
- 5 tablespoons flour west
- 70 ml of soda water (carbonated water, no spices)
- A few cloves and salt Lemo




Preparation:

1) Cu bath shot shells, cut into thin round slices about 1 mm. Lotus root soak in watermixed with a little vinegar into the black lotus roots.

2) Broccoli separate small river mouths to feed.

3) Check the tan eggs, flour and soda in the west stirring. Enter the refrigerator 30minutes before

* Method:

1) Start a pot on the stove, for cooking oil in submerged media materials.

2) Cu bath, wash broccoli, to drain. West to bowl the flour, dry powder for suspensionis a thin layer of adhesive. Du excess powder to fall down





*** This class of wheat flour to make the material easier to stick with fried flour mixture.

3) Dip the vegetable mixture into a bowl in the preparation of fried tempura (3), has laid the stone always keep the mixture cold. Take the ingredients for the powder to flowdown to the bottom, only a thin layer.

4) heat oil, fry one side for gold watches, gold is considered to deal with the remainingfried. Medium heat for frying. Before eating, sprinkle a little salt. Add lemon juice if youlike.

No comments:

Post a Comment